بر طبق قانون جدید پنج سال تحصیل در سوئد به اقامت دائم منجر می شود؟!

اخیرا در وب سایت رسمی اداره مهاجرت سوئد در قسمت صدور اقامت دائم سوئد آیتم تحصیلی اضافه شده است. بر طبق مطلب مندرج در این سایت، اگر بتوانید اثبات کنید که ۵ سال متوالی به صورت قانونی در سوئد مشغول به کار و یا تحصیل بوده اید میتوانید درخواست اقامت دائم کنید. 

در همین وب سایت در قسمتی دیگر ، تحصیل از ۵ سال اقامت قانونی متمایز شده است.

نکته جالب اینکه برای اخذ اقامت دائم نیازی به پرداخت هزینه بررسی مدارک ندارید.

از آنجایی که پیش از این ، بازتاب چندانی در این خصوص در محافل و منابع خبری سوئد منتشر نشده است، ما از شما دوستانی که در سوئد زندگی میکنید و به کار و یا تحصیل مشغولید و آشنایی بیشتری با قوانین مهاجرتی سوئد دارید میخواهیم که نظر خود را در این خصوص با دیگران به اشتراک بگذارید و ما را از صحت و سقم این خبر مطلع بفرمایید.

 صفحهٔ نخست وبسایت رسمی‌ ما

ثبت نام جهت کورس زبان انگلیسی شروع شد. 

امیل ما parsafshin@mail.com

/ 19 نظر / 66 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ناشناس

نخیر شامل همه میشه به خاطر اینکه نوشته اگه عضو اتحادیه اروپا باشین آیدی کارتتون هم لازمه

ناشناس

age in ghanoon tasvib beshe ke kheili aalie, vali masale injas ke ina alan chandin sale mikhan ghanoone 6 mah tamdide visa vase daneshjoo ha vase peyda kardane kar ba'de tahsil ro tasvib konan, hanoozam nashode!! oonvaght fekresho bokonin ke age bekhan eghamat bedan chand sal bayad roosh fekr konan ...

ناشناس

az sale pish bahse eghamat baraye kasani ke PhD mikhonan aghaz shod, elatesh ham ine ke PhD studies mesle shoghl mimone, hoghoogh moshakhas va pardakht maliyat. Royal Academy Sweden ham dar hemayat az in masale ke baed az 5 sal tahsil dar maghtae PhD eghamat dade beshe dar rooznameh the local.se maghalei ro montasher kard. Proposal in masale ham neveshte shod va ba peygiri bacheha mesle inke gharae Jan 2013 kheili jedi roye in masale tasmim begirin.

ناشناس

You need to enclose a copy of your passport where citizenship is indicated or, if you are an EU/EEA citizen, a national ID card where information on citizenship is included. beyne in 2 jomle OR gozashte... yani ya passport bedid male kojain YA agar EU/EEA citizen hastid ID card bedid....

ناشناس

توی اون فرمی هم که اون کنار گذاشته گفته این فرم رو سه دسته می تونند پر کنند.. اونایی که ایی یو سیتیزنن اونایی که فمیلی ممبر ایی یو سیتیزنند و اونایی که ایی یو سیتیزن نیستند This form should be used by anyone who is an EU / EEA citizen or a relative of an EU / EEA nationals. You must have lived in Sweden for an uninterrupted period of five years. If the Migration Board grants your application you will receive a certificate of permanent residence if you are an EU / EEA nationals. You who are not EU / EEA citizens have a permanent residence card البته برداشت من این بود ...‬

ناشناس

اين قانون فقط براي كساني كه تابعيت EU دارند صدق ميكند. شما در سوئد اگر دكترا هم بخوني ولي قراردادت كاري نباشد نميتواني اقامت بگيري. اين مطلب كه شما بعد از ٥ سال ميتوني اقامت دائم بگيري درسايت در قسمت شهروندان اروپا هست. شما تا كار دائم به طور مستمر ٤ سال نداشته باشي نميتوني در سوئد اقامت دائم بگيري.( ٢ اقامت ٢ ساله و بعد دائم)

ناشناس

what if your sister or brother is a EU citizen?

ناشناس

خواهر و برادر خیر. خانواده ی درجه یک فقط. یعنی پدر و مادر، فرزند یا همسر و امثاله

ناشناس

خودتون با دقت بخونین اون چیزی رو که نوشتین. در جمله ی اول به وضوح گفته این فرم برای کسانی هست که "سیتیزن ای یو هستن" یا "فامیل یک سیتیزن هستن". به نظرم خیلی واضحه. در آخر هم گفته اگه سیتیزن ای یو هستین، یه مدرک اقامت دائم میگیرید و اگه سیتیزن ای یو نیستین (یعنی فامیل درجه یکِ سیتیزن ای یو هستین) بهتون کارت اقامت داده میشه.

ناشناس

برای کسانی که میخوان ملیتشون رو عوض کنن، به نظر من. مثلاً طرف لهستانیه، اومده سوئد و چندین ساله که اینجاست، حالا اصلاً میخواد سوئدی بشه و مثلاً پست های مهم بگیره. بره تو پارلمان مثلاً یا اینکه اصلاً خوشش میاد سوئدی بشه!! البته این مرحله، فقط گرفتن اقامت دائمه و بعدش باید برای شهروندی سوئد اقدام کنه. مبادا اینها اشتباه گرفته بشن با هم