متولدین سوئد با والدین خارجی شهروند سوئد محسوب میشوند

بر اساس تحقیق منتشر شده از سوی دولت سوئد، متولدین سوئد که یکی از والدین ایشان به مدت ۵ سال به شکل قانونی در این کشور زندگی میکنند، شهروند سوئد محسوب میشوند.

والدین میبایست ۵ سال مذکور را با یکی از اشکال قانونی در کشور سوئد زندگی کرده باشند و در اداره مالیات سوئد ثبت شده باشند.با تصویب این قانون، فرزندان دانشجویان ، نیروهای کاری و صاحبین مشاغل که به مدت پنج سال در سوئد مشغول به تحصیل و یا کار بوده اند به شرط تولد در کشور سوئد ، شهروند سوئد محسوب میشوند.

پیش از این متولدین سوئد که والدین ایشان ملیتی غیر سوئدی داشتند، مزیتی جهت گرفتن اقامت سوئد نداشتند و میبایست ملیت والدینشان را کسب کنند. 

منابع خبر 

دلوکال سوئدی

dn.se 

فرم ارزشیابی ما را تکمیل فرمائید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم و از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

صفحهٔ نخست وبسایت رسمی‌ ما

  
نویسنده : ; ساعت ٤:٠٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٢/٢/۱٧