مدرک دانشگاه‌های بریتانیا در ایران بی‌اعتبار می‌شود

یک عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی می‌گوید مدرک تحصیلی ایرانیانی که در بریتانیا تحصیل می‌کنند از این پس در ایران «بی‌اعتبار» خواهد بود.


حسن غفوری فرد، نماینده‌ی مجلس و رئیس هیأت نظارت و ارزیابی شورایعالی انقلاب فرهنگی، به وبسایت خبرآنلاین گفته است از این پس : «ما با کشور انگلیس هیچ ارتباط و مراوده‌ای نداریم و افرادی که برای ادامه تحصیل به این کشور می‌روند، دانشجو محسوب نمی‌شوند و مدارکشان نیز توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارزیابی نمی‌شود».

تیرگی روابط بین ایران و بریتانیا در آذر ماه سال جاری و پس از حمله به اماکن دیپلماتیک بریتانیا در تهران بالا گرفت و در پی آن، مجلس شورای اسلامی کاهش رابطه با بریتانیا را تصویب کرد.

  
نویسنده : ; ساعت ٧:٠۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/۱۱/۱۱

بر طبق قانون جدید پنج سال تحصیل در سوئد به اقامت دائم منجر می شود؟!

اخیرا در وب سایت رسمی اداره مهاجرت سوئد در قسمت صدور اقامت دائم سوئد آیتم تحصیلی اضافه شده است. بر طبق مطلب مندرج در این سایت، اگر بتوانید اثبات کنید که ۵ سال متوالی به صورت قانونی در سوئد مشغول به کار و یا تحصیل بوده اید میتوانید درخواست اقامت دائم کنید. 

در همین وب سایت در قسمتی دیگر ، تحصیل از ۵ سال اقامت قانونی متمایز شده است.

نکته جالب اینکه برای اخذ اقامت دائم نیازی به پرداخت هزینه بررسی مدارک ندارید.

از آنجایی که پیش از این ، بازتاب چندانی در این خصوص در محافل و منابع خبری سوئد منتشر نشده است، ما از شما دوستانی که در سوئد زندگی میکنید و به کار و یا تحصیل مشغولید و آشنایی بیشتری با قوانین مهاجرتی سوئد دارید میخواهیم که نظر خود را در این خصوص با دیگران به اشتراک بگذارید و ما را از صحت و سقم این خبر مطلع بفرمایید.

 صفحهٔ نخست وبسایت رسمی‌ ما

ثبت نام جهت کورس زبان انگلیسی شروع شد. 

امیل ما parsafshin@mail.com

  
نویسنده : ; ساعت ۱٠:۳٧ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۱۱/۱